Tom Clancy's The Division

En tråd i 'Nyheter og kunngjøringer' startet av HolyPk, 1 Mai 2016.

By HolyPk on 1 Mai 2016 kl 11:15
 1. HolyPk

  HolyPk Insane

  Ble medlem:
  9 Des 2015
  Innlegg:
  275
  Likte mottatt:
  139
  The Division er et tredjeperson MMORPG shooter looting- game som foregår i en åpen verden i Manhattan NY, men ikke den Manhattan vi kjenner. På Black Friday utløses et virus som dreper mesteparten av NY, og etterhvert forsvinner politiet og militæret også. Du er altså en Second Wave the Division agent. Den første bølgen/the First Wave skulle prøve å oppholde kontroll i Manhattan når viruset oppsto, men feilet. Du er en del av The Second Wave, som skal vinne tilbake Manhattan fra kaoset det står i.

  [​IMG]
  (The Divisions`s Manhattan er nydelig, og grafikken er praktfull)

  Du møter 4 forskjellige typer fiender, Cleaners, Rikers, Rioters og Last Man Batallion (LMB). Førstnevnte er vanlige Newyorkere som vil fikse problemet med å brenne opp/ drepe alle som er smittet. Rikers og Rioters er også vanlige Newyorkere som vil gjenoppta kontroll i byen med å drepe alle de ser, og de har et sterkt hat til folk i uniformer. LMB er den siste fienden du møter, og den sterkeste. De er på en måte en ond hær, som prøver å få folks tillit. Du står sammen med JTF, som er regjeringens militær, og du står selvfølgelig med andre agenter også. De forskjellige fiendene har forskjellige fiendetyper i seg, som rushere med shotgun, Snipere, Machinegunnere, Medics, Mekanikere, Droner, Bombere og bosser. Merk dere at disse 4 fiendene også kjemper mot hverandre.

  [​IMG]
  (Fiendene er sterke, og finnes overalt i Manhattan)

  Historien i spillet er litt varierende, og er noe du bare vil få unnagjort. Du kan gå mellom forskjellige oppdrag i Manhattan, og unlocker et etter et. Som i Destiny, er oppdragene noe de har fokusert lite på og er ikke i nærheten av like spennende som End Game contentet. Oppdragene kan gjøres med 3 andre, og har matchmaking på seg. I oppdragene skal du skaffe ressurser/hjelpe tre "wings" i basen din, Safety, Medical og Tech-Wing. Ressursene du skaffer via historieoppdrag og encounters (små oppdrag) brukes til å bygge opp basen igjen. Når du unlocker ting på de forskjellige wingsene blir du belønnet med abilities og forskjellige nye vendorer i basen som selger våpen, mods til våpen og gear. Alle historieoppdragene har replayability på forskjellige vanskelighetsgrader som gir deg bedre rewards. Hver uke kommer det weekly missions og daily missions som spiller av et gammelt mission men på en høy vanskelighetsgrad, som gir deg veldig bra rewards.

  [​IMG]
  (Missions er det nok av, og kan spilles om igjen på forskjellige vanskelighetsgrader)

  For at The Division skal leve, kreves det bra endgame content. Det er derfor Massive har fokusert ekstremt mye på Dark Zone. Historien og store deler av den åpne verdenen foregår rundt Manhattan sentrum. Der kan du gå akkurat hvor du vil og kommer til å møte på forskjellige NPCs på din vei. Selv om det er et MMO møter du ikke på andre agenter utenfor Dark Zone, utenom i oppdragene, men du kan møte venner som er i gruppen din. Så nå kommer den store delen av The Division. Dark Zone er en kontaminert sone i midten av Manhattan, som betyr at viruset er sterkt og ikke under kontroll, der ingen kommunale styrker er. Utenfor Dark Zone har JTF delvis kontroll, men inne der er det helt kaos. De vanskeligste fiendene og de beste rewardsene ligger der. Når du dreper fiender dropper de våpen, gear og mods. Drop-rangeringen går fra Vanlig-Common-Rare-Superior-High End. Jo høyere level du er, jo bedre drops får du. Ved å skaffe en høy prosent av Scavenging, som kan skaffes som mods på gear, droppes det bedre loot. High Ends har forskjellige talenter, som er ganske likt perks i Destiny, som forbedrer våpnene kraftig. Man kan ha Primary, Secondary og Firearms våpen.

  [​IMG]
  (The Division fokuserer ekstremt mye på End Game, og det kommer stadig nytt content)

  Dark Zone er noe du ikke kan gjøre ferdig, du kan konstant gå inn å skaffe deg Dark Zone funds, bra loot eller bare skaffe deg høyere Dark Zone rank. DZ rank er en rank du får av å drepe enemies inne i Dark Zone, og bare inni der. Max level i DZ er 99, noe som tar en del hundre timer å oppnå. Dark Zone er delt opp i soner, DZ 1-6. Jo høyere du går, jo bedre er fiendene. Inne i Dark Zone møter du på andre agenter, som er der for det samme som deg. Det som er så spesielt med Dark Zone er at selv om man samarbeider med andre agenter, kan du ikke stole på noen. Hvis du for eksempel samarbeider med en agent i flere timer og han virker vennlig, kan han plutselig drepe deg. Det gjør at du konstant følger med på de andre, for plutselig kan de drepe deg og ta alt du har skaffet i Dark Zone. Ulempen med å drepe andre agenter er at du blir markert som Rouge (korrupt), og at du vises på mappet for andre agenter. De andre agentene kan da drepe deg og få ekstra belønning for det, og blir selv ikke markert som Rouge hvis de dreper en deg. Du får en timer på deg, og du må overleve denne. Når man ikke er Rouge vises man ikke på mappet for andre agenter, men som Rouge blinker du på mappet deres. Hvis du overlever timeren får du en belønning, men langt unna bra nok for den risken du utsettes for. Fortsetter du å drepe Rouges, vil du gå opp i Rouge-level og få lengre timer, og tilslutt får du en Manhunt på deg. Når man har en Manhunt kan andre agenter få se akkurat hvor du er til all tid, og mildt sagt alle andre agenter vil gå etter deg. Å overleve en Manhunt er noe av det vanskeligste i spillet.

  [​IMG]
  (Dark Zone er den mørkerøde sonen midt på mappet, det rundt er mission området. Du kan gå fritt overalt)

  Når man skaffer loot i Dark Zone, kan man maks plukke opp 9 loots om gangen. Når denne er full må du gå til en Extraction Zone, hvor et helikopter kommer å hente stuffet ditt som er kontaminert. Når du skyter opp en Extraction må du vente i 1,5 minutt, til ett helikopter kommer og plukker det opp. Et problem med dette er at bare 4 kan extrace lootet sitt om gangen, som gjør at noen ikke får extracted og må vente i nye 1,5 minutter. Alle agenter kan se at du skal extracte, å kan da drepe deg å ta lootet. Men selv om man kan drepe hverandre, går fåtallet Rouge. Det er ikke bra nok reward for å gå Rouge, så de gjør det bare for moro skyld.

  [​IMG]
  (Extractions er veldig risikofullt, hvor Rouges kan ta deg når som helst. Vær på vakt!)

  Spillmekanismen i The Division er ganske likt Destiny på mange måter. The Division er ekstremt Cover basert, og du vil ikke overleve lenge hvis du ikke står i cover. The Division er utrolig morsomt og vanskelig å legge fra seg, og man kan aldri bli ferdig med det. De første 100 timene er fantastiske, men etter en stund kan du gå lei av selve spillet. Du kan nyte flere hundre timer med spillet, men de aller fleste går lei. Det er mer enn nok End Game content, men contentet er veldig likt. The Division er et gruppe-basert spill, og man kommer ikke langt alene. Spillet er best med venner, og kan bli for vanskelig og kjedelig alene. Man er ikke trygg noen steder, utenom i Safe Houses eller Safe Rooms. Spillet har ekstremt mye glitcher som spillere har utnyttet og har fått veldig bra gear ved å jukse. Dette ødelegger spillet litt for de som spiller legit, og kan ikke fikses. Dette har fått mange spillere til å slutte.

  [​IMG]
  (Spillet er veldig cover-basert, og mekanismene minner om Destiny på flere måter)

  Positivt:
  • Alltid noe å gjøre
  • Replayability
  • Åpen verden
  • Mye end game content
  • Perfekt med venner
  • Dark Zone
  Negativt:
  • Historien mangler mye
  • Ikke nok variasjon
  • Blir lei etter hvert
  • Ekstremt mange buggs
  • Lite å gjøre utenfor Dark Zone når man har nådd max level cap
  • Bossene har for lite variasjon, er ikke noe veldig spesielt med dem.
  8/10

  Priser:
  Windows: 399kr
  PlayStation: 499kr
  Xbox:499kr
  Spilldetaljer:
  Sjanger: MMO, Shooter
  Utgivelsesdato: 8 mai 2016
  Utvikler: Massive Entertainment
  Utgiver: Ubisoft
  Platform: Windows, Ps4 og XboxOne


   
  #1 HolyPk, 1 Mai 2016
  Sist redigert: 3 Mai 2016
  RaxiuZen, Tor_Laws, MacFather og 7 andre liker dette.

Kommentarer

En tråd i 'Nyheter og kunngjøringer' startet av HolyPk, 1 Mai 2016.