Relger for server

En tråd i 'Info' startet av HydroTekZ, 11 Jun 2015.

Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.
 1. HydroTekZ

  HydroTekZ Eieren
  Eier

  Ble medlem:
  8 Jul 2013
  Innlegg:
  1.231
  Likte mottatt:
  1.300
  Disse reglene gjelder den nye serveren, du er selv ansvarlig for å kunne reglene og holde deg oppdatert. Ved å bryte reglene risikerer du å få straff/utestengelse fra serveren.
  Ved å utnytte seg av åpenbare smutthull i regelverket risikerer du også straff.


  §2.0: Regler som kun gjelder nåværende server
  §2.1: Grief

  Unntak: Det er lov å griefe andre spillere i Nether og The End. Punktene under innenfor §2.1 gjelder bare hovedverden. Unntak gjelder ikke for naturgrief (se §1.2.1: Natur grief).

  §2.1.1: Grief
  Det er forbudt å plassere eller ødelegge blokker nær eller ved der andre personer har bygd, med mindre du har tillatelse.

  §2.1.2: 50-blokkers regelen
  Når du skal bygge noe må det være mer enn 50 blokker unna en annen person sitt/sin byggverk/prosjekt/tettsted/by/hus.

  §2.1.3: 100-blokkers regelen
  Når du skal lage et/en byggverk/prosjekt/tettsted/by/hus så må det ikke være større enn 100×100-blokker. Når du har brukt opp 100×100-blokker så må du søke om utvidelse på forumet om å få tillatelse til å utvide, men dette krever du har brukt all plassen din godt. Om dere er for eksempel to brukere som samarbeider, kan ikke dere lage det 200×100. Uansett hvor mange brukere som samarbeider, skal dere starte med 100×100.

  §2.1.4: 150-blokkers regelen
  Når du skal bygge noe og det er en by med bystatus i nærheten må det være mer enn 150 blokker unna byen.

  §2.1.5: 2 måneders regelen
  Alle byggverk som har stått uferdig i over to måneder uten fremgang kan bli fjernet uten varsel.

  §2.1.6: Kun 1 tettsted per spiller
  Det er ikke lov å ha mer enn ett tettsted/prosjekt gående av gangen. Dette gjelder også samarbeidsprosjekter med andre spillere. Du kan for eksempel ikke holde på med ett tettsted sammen med en spiller, og samtidig starte på et nytt tettsted med en annen spiller.

  §2.2: Stjeling
  Det er forbudt å stjele eller svindle andre på noen vis, det er også forbudt å stjele dyr. Dette gjelder ikke i Nether og End.

  §2.3: Dreping
  Det er forbudt å få andre spillere drept eller skadet. Det er også forbudt å drepe andre sine dyr (mobs) og eller få de drept, dette inngår at du heller ikke har lov til å skade dem. I Nether og End fungerer disse reglene litt annerledes. Det er lov til å drepe folk der, men du skal fortsatt ikke lure noen til End eller Nether for så å drepe de. Har samarbeidspartnerne, gruppemedlemmer, venner eller bekjente fått de til Nether eller End skal du heller ikke drepe de.

  §2.4: Feller
  Det er forbudt å få andre spillere til å sitte fast et sted. Altså, det er forbudt å få andre spillere stuck/trappet.
  Dette gjelder ikke i Nether og The End, men det er fortsatt ulovlig å lage trapper eller blokkere i direkte nærhet av portaler.

  §2.5: Bystatus
  Byer med bystatus er ikke lov å rives uten tillatelse ifra administrasjonen. Det er heller ikke lov å greife byer med bystatus. Dette gjelder for alle, inkuldert byeieren.
  Det er heller ikke lov å selge eller gi bort byer med bystatus uten tillatelse ifra administrasjonen.

  §2.6: Eiendommer
  Det er forbudt å oppholde seg på eiendommer hvor eieren forbyr det. Eksempler på eiendommer: tomter, tettsteder, prosjekter og byer. Det er ikke lov å sette /home hos en annen eier uten tillatelse fra eier.
  Dette gjelder ikke i Nether og The End.

  §2.7: Gullmaskiner
  Det er ikke lov å lage automatiske maskiner som produserer gull. Denne regelen er her for å hindre folk å ødelegge valutaen på serveren.

  §2.8: Tettsteder og Byer
  §2.8.1: Salg av tomter

  Det er kun byer med bystatus som har lov til å selge tomter uten bebyggelse. Vanlige tettsteder kan selge ferdigbygde hus og bygninger.

  §2.8.2: Som innbygger
  Som en innbygger i et tettsted eller en by skal du følge reglene som er satt av eieren. Følges ikke reglene, har eieren rett til å fjerne huset ditt og kaste deg ut av byen.

  §2.8.3: Som eier
  Som eier av et tettsted eller en by, er det ditt ansvar å kun gi spillerne en tomt eller en byggeplass som er innenfor grensene du er gitt. Du skal tydelig markere grensene til tettstedet eller byen du eier.

  §2.9: Monopol
  Du skal ikke aktivt prøve å skaffe et monopol på en ressurs eller et monument. Har du allerede tilgang til en ressurs eller et monument, skal du ikke ta vekk eller begrense andres mulighet til å få tak i det samme. Som et eksempel: Om du allerede har et ocean monument, skal du som person eller gruppe ikke ta i bruk et annet ett.
   
  #1 HydroTekZ, 11 Jun 2015
  Sist redigert av en moderator: 22 Nov 2020 kl 02:27
 2. Eirik

  Eirik Administrerende direktør
  Administrator

  Ble medlem:
  31 Jul 2013
  Innlegg:
  1.702
  Likte mottatt:
  927
  Enkelte regler presisert.
   
  MiniGutt liker dette.
Trådstatus:
Stengt for ytterligere svar.