Ny Factions server - Lanseres 17. juni!

En tråd i 'Nyheter og kunngjøringer' startet av HydroTekZ, 10 Jun 2016.

By HydroTekZ on 10 Jun 2016 kl 16:40
 1. HydroTekZ

  HydroTekZ Eieren
  Eier

  Ble medlem:
  8 Jul 2013
  Innlegg:
  1.222
  Likte mottatt:
  1.300
  Åpningstid: fredag 17. juni klokken 18:00

  Vi skal lansere en ny Factions server. Portalen til den gamle Factions serveren er fjernet og byttet ut med en portal til den nye Factions serveren, men du kan skrive /server pvp2 for å komme til den gamle Factions serveren.

  Noen viktige punkter:

  • PvP er på overalt utenom i spawn.
  • TNT-eksplosjoner er aktivert overalt.
  • Armor varer ikke evig for noen.
  • Alle kan Silk Touch'e spawnere overalt.
  • Airdrops som kommer cirka hver dag.

  Spawnere:

  Alle kan faktisk ødelegge spawnere med Silk Touch enchantment på denne serveren. Du kan også sprenge spawnere istedet for å bruke Silk Touch, hvis du skal raide/stjele en spawner kan du forsøke å sprenge den for å få spawneren. Uansett, i tillegg er det en viss sjanse du har uflaks og spawneren ikke dropper.

  Airdrops:
  Maks en gang per døgn kan det komme et supply drop en tilfeldig plass i verdenen. Det blir postet koordinater i chatten, i tillegg til at det blir lynet ned der kisten kommer. Jo flere spillere som er pålogget, desto større sjanse er det at det kommer et drop. I denne kisten kan man finne sjeldne og verdifulle ting, man kan faktisk også finne ting som er umulig å enchante vanligvis. Pass på for andre spillere som også prøver å ta det som er i kisten, ta med deg armor og våpen!

  Litt om raiding:

  Det skal være mulig å raide andre sine baser, men det skal være krevende (hvis basen er ordentlig beskyttet). Dette kan du gjøre ved hjelp av både TNT-kanoner og sand-kanoner. Eksplosjoner skal nemlig være aktivert. Dersom noen har beskyttet basen sin med vann (for å hindre at man ikke kan sprenge seg inn), da kan man lage en sand-kanon for å fjerne vannet og deretter sprenge seg inn med en vanlig TNT-kanon.
  Hvis basen ikke er ordentlig beskyttet med vann gjør det også saken enkel. Selvfølgelig hvis basen du ønsker å raide ikke er claimet trenger du ikke gjøre noe av dette.

  Litt om sprenging av obsidian:
  Det skal faktisk være mulig å sprenge obsidian. For å sprenge vekk en obsidian må du sprenge den flere ganger med TNT. Dette vil være veldig nyttig når det kommer til raiding, slik at det aldri er umulig å raide en base. Men det vil være ressurskrevende og tidskrevende ettersom hvor bra basen er beskyttet. Man bør dessuten alltid ha vann over basen for å hindre at det blir veldig enkelt å sprenge seg inn.

  Min anbefaling:

  [​IMG]
  Du burde absolutt lage en claimet base når du har ressursene til å lage basen god, men jeg vil ikke anbefale deg å prøve å gjemme basen. Hvis du prøver å gjemme basen kan det godt hende noen klarer å finne den med xray eller på en lovlige metode (F3 metoden eller /f map metoden). Hvis du skal beskytte basen godt med obsidian og vann, kan du likegodt lage basen på overflaten. Men aller viktigst, husk å claim basen og ikke glem at TNT fungerer overalt.

  Liste over fordeler som er deaktivert i Factions
  https://www.spillere.no/threads/deaktiverte-fordeler-på-serverne.2375/
   
  #1 HydroTekZ, 10 Jun 2016
  Sist redigert: 24 Jun 2016
  RaxiuZen liker dette.

Kommentarer

En tråd i 'Nyheter og kunngjøringer' startet av HydroTekZ, 10 Jun 2016.

 • Trådstatus:
  Stengt for ytterligere svar.
  1. RaxiuZen
   RaxiuZen
   Gleder meg allerede! <3
   ProMasterJedi liker dette.
  2. ProMasterJedi
   ProMasterJedi
   Eg og!!!:) <3
  3. itzSmarty
   itzSmarty
   Jeg også! Det blir skikkelig gøy med en ny star på factions og flere spillere! (Håper jeg)
  4. HydroTekZ
   HydroTekZ
   Den forrige tråden ble bugget. Uansett, jeg anbefaler alle å lese hele tråden for å få en best mulig opplevelse av den nye Factions serveren.
  5. Vild_Kule
   Vild_Kule
   Kan alle som har rank ta /kit super osv pp begynelsen?
  6. HydroTekZ
   HydroTekZ
   Nope. Det blir litt for op i starten.
  7. ProMasterJedi
   ProMasterJedi
   1. Kan ikkje bare alle ha en felles rank der det er med /kit Pro eller noe så får man med Full IV 5gapp,1 strenght og 1 speed og den kiten får man hvert år? eller anenhvert år?
   2. men man kan ikkje ta den før du har spillt så og så lenge på serveren.
   3. Går det an og ta /s?
   Sist redigert av en moderator: 11 Jun 2016
  8. HydroTekZ
   HydroTekZ
   Beklager, men du må jobbe for tingene selv. Man kan ikke få alt. Det skal gå an å ta /s, men ikke i kamp.
  9. itzSmarty
   itzSmarty
   Ville likt om du fikk iron tools og litt mat til å starte med! :) Hvis ikke ville det vært vanskelig å komme ut av spawn osv..
  10. MiniGutt
   MiniGutt
   Selv mener jeg at det ikke burde være noe kit i st
   Vet ikke hvordan det skal være vanskelig å komme seg ut av spawn. Tror /random skal være i factions, og om ingen har noenting, så er det lettere å komme seg vekk, en om alle har noe.
  11. itzSmarty
   itzSmarty
   /random funker ikke i vanlig faction som er nå. Så jeg tenkte det slik..
  12. HolyPk
   HolyPk
   Har sett på andre servere at det er votekeys. For dere som ikke vet hva det er så er det at når man stemmer, får man en key som man kan åpne en kiste i spawn med som har rewards. Tror det har blitt bra med rewards, som feks dia, gull, spawnere osv.
  13. HydroTekZ
   HydroTekZ
   Tror ikke det blir noe, dessuten trenger ikke vi votes like mye som internasjonale servere. Men vi skal ha airdrops hvor det blir plassert en kiste en tilfeldig plass, koordinatene blir postet i chatten slik at alle kan prøve å dra ditt.

   Det blir /random kommando i nye Factions.
  14. ProMasterJedi
   ProMasterJedi
   Er det cooldown?
  15. Smaclet
   Smaclet
   Da skal vel ikke ta /random konstant heller da?
  16. HydroTekZ
   HydroTekZ
   Da er airdrops-pluginen ferdigkodet! Man kan finne ganske bra ting der, anbefaler alle å prøve å ta airdropsa. Prøv deg gjerne på å gå til en spesifikk koordinat og øv litt på det hvis du ikke kan det fra før av.
   HolyPk og OleDalen liker dette.
  17. KyleTheBuilder
   KyleTheBuilder
   1. Misliker at den åpner i sommer ferien.
   2. Får de som har kjøpt rank noen fordeler bortsett fra /Tpa og ikke noe ventetid?
   3. Blir det ny spawn shop osv?
   4. Er negativ til ny faction server.
   5. Blir det kasino?
   Sist redigert: 14 Jun 2016
  18. Eirik
   Eirik
   Sponsor ranks vil gi fordeler slik som på build, survival og faction, men flere av fordelene er deaktiverte - slik at det ikke blir så alt for stor forskjell. Spawnet vil innholde både shop og sponsorshop, man vil kunne kjøpe og selge nye ting i forhold til den gamle factionen. Teknisk sett er det skole på fredag, så da er det ikke offisielt en feriedag.
  19. Vild_Kule
   Vild_Kule
   Vist du ikke vil spille faction, trenger du ikke spille det. Betyr ikke at du skal være negativ mot det. Den vi alt har er jo litt kjedelig nå da. For stor, alle har superbra stuff, osv.
   Sist redigert: 14 Jun 2016
   HydroTekZ og ProMasterJedi liker dette.
  Trådstatus:
  Stengt for ytterligere svar.